Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρία Μενούνος: «Πιστέψτε στα θαύματα!»


Μαρία Μενούνος: «Πιστέψτε στα θαύματα!...»

«Ο Θεός ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα και είμαι ευγνώμων σήμερα».

Ιδιαίτερα συγκινητικά τα λόγια της Αμερικανίδας δημοσιογράφου και ηθοποιού, ελληνικής καταγωγής.

Τα 64α γενέθλιά της γιόρτασε η μαμά της Μαρία Μενούνος, η Λίτσα Μενούνος και η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. 

Ως γνωστόν, η Λίτσα Μενούνος τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει μια επιθετική μορφή όγκου στον εγκέφαλο, στο τέταρτο στάδιο. Με αφορμή τα γενέθλια λοιπόν της μητέρας της, η Μαρία πόζαρε αγκαλιά με τη μαμά της κι έγραψε:

«Πριν δύο χρόνια η μαμά μου διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα. Της οργανώσαμε ένα πάρτι γενεθλίων και ήμουν τρομαγμένη πως αυτό θα ήταν και το τελευταίο της. Και να που είμαστε εδώ δύο χρόνια αργότερα και γιορτάζουμε πάλι».


Αλλά και η ίδια η Μαρία, λίγους μήνες πιο πριν, κι ενώ φρόντιζε την άρρωστη μητέρα της, ένιωσε πονοκέφαλο και ζαλάδα και διαπίστωσε πως είχε κι εκείνη έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο - σε μέγεθος μπάλας του γκολφ - το λεγόμενο «μηνιγγίωμα» το οποίο αφαίρεσε χειρουργικά με επιτυχία.

Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της δήλωσε: 

«Αυτό που μου συνέβη το αντιμετώπισα σαν δώρο. 'Εχω αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζω τώρα τη ζωή.

Μην πιστεύετε τις στατιστικές. Πιστέψτε στα θαύματα. Ο Θεός ήταν και συνεχίζει να είναι μαζί μας σε κάθε βήμα και είμαι ευγνώμων γι'αυτό»...

Σχόλιο Λόγος Φωτός: H Μαρία Μενούνος είναι Χριστιανή Ορθόδοξη και παντρεμένη με τον Keven Undergaro, ο οποίος το 2014 βαπτίστηκε Ορθόδοξος και τέλεσαν ορθόδοξο γάμο. Πρόσφατα απόκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Μαρία Μενούνος: Πιστέψτε στα θαύματα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share this

Εναλλακτικές αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...